Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda mekân düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir seçenek sunar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi pozisyon simultane kapının olabilir olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı yangın kapısı veri kazanmak bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın yahut ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi boyut simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olabilir.

Report this wiki page